Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:31 pm

Klopp: Salah je veličina

Liverpool se vratio pobjedama i u derbi susretu 15. kola engleske Premierlige slavio na gostovanju kod Tottenhama 2:1. Mohamed Salah je ‘redsima’ donio vodstvo pogocima u 11. i 40. minuti, a konačni rezultat je postavio Harry Kane golom u 70. minuti. Sretan je nakon utakmice bio trener Liverpoola Jurgen Klopp.

– Mohamed Salah nikada neće prestati zabijati. Nalazi se među osam najboljih strijelaca u povijesti Liverpoola i nikada neće prestati. Kad pogledate njegovu statistiku, golove i asistencije, to je suludo! Ako pogledate njegovu karijeru u posljednjih četiri, pet, šest godina, svi će ga pamtiti kao jednog od najboljih napadača. Večeras mi se posebno svidjelo kod njega što je i nakon zabijena dva gola nastavio igrati kao timski igrač. On je veličina – zaključio je trener ‘redsa’ Jurgen Klopp.

 
Standings provided by Sofascore

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)