Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:52 pm

Allegri: Treba ići korak po korak

Juventus je u derbi susretu 13. kola Serie A pobijedio Inter 2:0. Adrien Rabiot je doveo ‘staru damu’ u vodstvo u 52. minuti, a konačni rezultat je postavio Nicolo Fagioli u 84. minuti. Presretan je nakon četvrte pobjede u nizu u Serie A bio trener Juventusa Massimiliano Allegri.

– Odigrali smo pravu momčadsku utakmicu. Trčali smo zajedno i branili smo se zajedno svih 90 minuta i na kraju smo zbog toga nagrađeni. Ovu utakmicu je bilo važno pobijediti i zbog toga sam presretan. Do pauze nas čekaju susreti s Veronom i Laziom, a onda ćemo vidjeti gdje smo. Napoli nije previše daleko, ali mi prvo gledamo kako doći do prva četiri mjesta ,a za dalje ćemo vidjeti. Treba ići korak po korak – zaključio je trener ‘stare dame’ Massimiliano Allegri.

 
Standings provided by Sofascore

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)