Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:50 pm

Tudor: Payet je trebao igrati barem 20 minuta

Igor Tudor je najavio nedjeljni derbi susret francuskog prvenstva u kojem njegov Marseille u 20.45 na Velodromu dočekuje Lyon. Naravno da je prokomentirao kritike koju su mu uputili bivši igrači Marseillea Mamadou Niang i Mathieu Valbuena zbog toga što u igru nije uveo Dimitrija Payeta u susretu protiv Tottenhama.

– Mislim da sam pogriješio, mislim da je Payet trebao igrati barem 20 minuta. U trenerskom poslu svi griješimo. I Clauss je trebao ostati na terenu, mogao je zabiti. Moram biti samokritičan. Mogao sam povući drugačiju izmjenu umjesto Suareza. Možemo pričati o pogreškama koje smo napravili u zadnje dvije minute, napravili smo ih tri-četiri. Moramo analizirati situaciju, detalje. Kad primite gol, uvijek ima nekoliko grešaka. Može to biti igrač koji izađe na loptu kad nema potrebe, onaj koji stane. To su stvari o kojima možemo pričati, o greškama koje su uzrokovale primljeni gol, ali  mislim da se na kraju nemamo čega sramiti – zaključio je samokritični Igor Tudor.

Situaciju je prokomentirao i Payet.

– Bio sam jako frustriran što nisam na travnjaku, ali tako je svaki put kada ne igram. Ja uvijek želim biti na terenu i natjecati se, ali trener je taj koji donosi odluke i one se moraju poštovati. Da je Kolašinac zabio gol iz one prilike, danas ne bismo pričali o trenerovim greškama, već bi slavili prolaz. Kada sam ja na svojoj razini, kada sam igrač odluke, trener će me uvesti. On nije lud. To je način na koji razmišljam. Trener je taj koji donosi odluke. Ako misli da je momčad bolja bez mene, onda ima svoje razloge, a na meni je da mu dokažem da je u krivu – zaključio je Payet.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)