Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:41 am

Sarri: Gađali su nas s tribine vrećicama punim mokraće

Lazio je u 6. kolu Europske lige poražen na gostovanju kod Feyenoorda 1:0 pogotkom Santiaga Gimeneza u 64. minuti. Sve četiri momčadi su na kraju imale 8 bodova, a nebeskoplavi su završili na trećem mjestu te europsku avanturu nastavljaju u Konferencijskoj ligi. Neutješan je nakon poraza bio trener gostiju Maurizio Sarri.

– Borbenost je bila na nivou, s tim segmentom sam zadovoljan. Stvarali smo šanse pred golom Feyenoorda, ali nismo uspjeli zabiti te smo zbog toga kažnjeni. Ne mogu igračima ništa zamjeriti, samo smo jednu utakmicu u ovoj skupini odigrali loše, u gostima kod Midtjyllanda, i nismo prošli dalje. U ligi si jednu lošu utakmicu možeš priuštiti, u Europi ne – izjavio je Sarri.

– Ovo je stvarno težak teren, navijači su nas s tribina gađali vrećicama punim mokraće. Suđenje je također bilo kriminalno, zabili su nam neregularan gol. Matteo Cancellieri je bio fauliran točno pored mene uz aut crtu, a u nastavku akcije je Patric očito bio odgurnut, ako sudac nije nije vidio ni jedan od ta dva faula, VAR se morao aktivirati – razočarano je zaključio Maurizio Sarri.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)