Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:43 pm

RAJ NA ZEMLJI Hrvatska plaža na popisu najboljih nudističkih u Europi

Piše M.K.

U Europi postoji mnogo sjajnih plaža, od toplih voda Sredozemnog mora do hladnih, bistrih voda Sjevernog mora. Ovaj je kontinent također dom mnogim nudističkim plažama na kojima ljudi mogu uživati ​​u suncu i vodi u prirodnom okruženju bez brige o odjeći, a Beach Atlas sada je objavio popis najboljih takvih.

Na prvom mjestu najboljih europskih nudističkih plaža našla se Cap d’Agde koja se nalazi na jugu Francuske. Na drugom je mjestu naša Valalta. 

Plaža Valalta nalazi se sjeverno od povijesnog grada Rovinja u Istri. Pješčana i šljunčana plaža nalazi se u otvorenoj uvali. Netaknuta priroda čini je savršenim mjestom za opuštanje i zabavu. Plaža je raj, navodi Beach Atlas.

Evo koje su se još plaže našle u prvih 10:

3. Playa des Cavallet, Ibiza (Španjolska)

4. Praia dos Alteirinhos, Portugal

5. Birling Gap, London (UK)

6. Piscinas, Sardinija (Italija)

7. Paradise Beach, Grčka

8. Bellevue Beach, Danska

9. Ahlbeck, Njemačka

10. Vecaki Beach, Latvija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)