Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:14 am

Potter: Chilwellu su šanse za mundijal minimalne

Chelsea je u 6. kolu skupine E Lige prvaka svladao Dinamo 2:1 i tako se kao prvi plasirao u osminu finala. Inače lijepu večer za domaćina je pokvarila ozljeda Bena Chilwella u sudačkoj nadoknadi. Lijevi bek londonske momčadi je istegnuo zadnju ložu te je sa štakama napustio Stamford Bridge. Žalio je za ozljedom svog igrača trener Graham Potter.

– Ova ozljeda nas je šokirala i pokvarila nam slavlje. Nakon što skeniramo ozljedu znat ćemo kakva je prognoza, ali ne izgleda dobro. Nadamo se da nije tako loše kao što izgleda. Ben je silno razočaran, svjestan je i sam da su mu nakon ovog šanse za mundijal minimalne – zaključio je trener ‘bluesa’ Graham Potter.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)