Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:31 pm

NEMA ODMORA ZA ZL SPLIT Iz Resnika ove zime leti 12 redovnih linija

Piše M.K.

Prošle nedjelje, 30. listopada, na snagu je stupio zimski red letenja. Iako temperature nisu toliko niske, svakako su iza nas vrući ljetni dani i pune stajanke naših aerodroma, piše Croatian Aviation.

Split

Zimski red letenja se jako osjeti u prošlogodišnjoj najprometnijoj zračnoj luci po broju putnika, odnosno Zračnoj luci Split. Svakako valja naglasiti kako broj putnika na mjesečnoj razini te broj linija nastavlja rasti, a iznimka je bila samo razdoblje pandemije. Cijeli listu destinacija i novih linija u splitskoj zračnoj luci možete pogledati klikom na poveznicu.

Zračna luka Split, ove će zime imati 12 redovnih linija, od čega su četiri domaće te 8 međunarodni odredišta.

Nacionalni avioprijevoznik bio je najaktivnija aviokompanija ove nedjelje u Splitu te je odradila letova prema Munchenu, Frankfurtu, Rimu kao međunarodnim odredištima. Uz to, Croatia Airlines je prometovala i na liniji prema Zagrebu (3 odlazna leta).

Od ostalih aviokompanija u Splitu je aktivan bio i EasyJet koji je prometovao prema Londonu (Gatwick), Glasgowu i Ženevi. Također, Split su s međunarodnim odredištima povezivali i Lufthansa (Munchen), KLM (Amsterdam), Transavia (Pariz Orly) i Eurowings (Stuttgart).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)