Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:29 am

Papin se vraća u Marseille

Legenda Marseillea Jean Pierre Papin (58) se vraća u klub u ulozi savjetnika. Papin je na utakmici protiv Tottenhama u utorak viđen u loži zajedno s predsjednikom kluba Pablom Longoriom, a kako je prije dva dana dao otkaz na klupi niželigaškog Chartresa, očekuje se da će uskoro biti predstavljen kao savjetnik kluba.

Papin je igrao za Marseille od 1986. do 1992. godine. U tom razdoblju je odigrao 279 utakmica za Marseille i zabio 181 gol. Osvojio je četiri titule u nizu od 1989. do 1992., bio je najbolji strijelac lige 5 godina zaredom od 1988. do 1992., a kao kruna karijera je došla Zlatna lopta za najboljeg igrača svijeta 1991. godine. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)