Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:19 am

Klopp: 15 bodova, to je ludo

Liverpool je sinoć u posljednjem kolu skupine A pobijedio Napoli 2:0 kasnim golovima Mohameda Salaha u 85. minuti i Darwina Nuneza u sedmoj minuti sudačke nadoknade. ‘Redsi’ su ganjali pobjedu od četiri pogotka razlike kojom bi osvojili skupinu, ovako su se s 15 bodova izjednačili s Napolijem, ali zbog bolje gol razlike talijanska momčad je osvojila skupinu. Bez obzira na drugo mjesto u skupini, zadovoljan je poslije utakmice bio trener Liverpoola Jurgen Klopp.

– Odigrali smo odličnu utakmicu, baš sam zadovoljan. Uživao sam u igri i bio bih zadovoljan i da nismo zabili dva kasna gola. Napoli je u sjajnoj formi, ali mi smo večeras bili sjajni. Da, završili smo drugi, ali 15 bodova u skupini, to je ludo zar ne? – zaključio je slavni Jurgen Klopp.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)