Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:21 pm

IVAN BOŽOVIĆ: Ostvarili smo cilj, a Pula ima dobre šanse za prolazak

Piše D. F.

Trener malonogometaša Novog Vremena Ivan Božović bio je zadovoljan nakon što je njegova momčad izborila prolazak među 16 najboljih u Ligi prvaka. 

– Izuzetno teška utakmica, u prvom redu psihološki. Žao mi je što nije bilo više golova na obje strane. Mogao je rezultat otići na jednu i na drugu stranu. Jedini zadatak koji smo imali je da se motiviramo, budemo fokusirani i ne radimo greške koje smo radili prije. Čestitao bih igračima obje ekipe na velikom trudu i želji. Mi smo prošli među 16 najboljih ekipa, ostvarili smo cilj. Ostaje nam utakmica sa Sportingom, ali moramo se odmoriti. Iskreno se nadam da ozljeda Kazazića nije ozbiljnija. Mislim da Pula ima dobre šanse protiv Ayata. Bilo bi mi drago da prođu dalje. To bi bila dobra nagrada za sve njih – rekao je Božović.

Realno je utakmicu rezonirao i trener Pule Nijaz Mulahmetović

– Čestitke kolegi Božoviću i njegovoj ekipi na pobjedi. Želim im sreću u trećoj utakmici i u daljnjoj fazi. Očekivali smo da će utakmica biti neizvjesna do samog kraja i da je može odlučiti jedna lopta. Jelavić je postigao fenomenalan pogodak. Nismo bili pravi u prvom poluvremenu. Znali smo da će utakmica protiv Sportinga ostaviti traga. U drugom dijelu smo bili puno agresivniji. Stvorili smo dobre prilike, ali nismo ih iskoristili. U situaciji smo da odlučujemo sami o sebi. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)