Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:51 pm

ZIMSKI SAN: Na zadarskom aerodromu u subotu 18 letova, a u nedjelju ostaje samo Croatia Airlines

Piše N.M.

Nakon milijun putnika i nikad više letova i kompanija, ove nedjelje će u Zračnoj luci Zadar nastupa poznata zimska tišina, javlja 057 Info.

U subotu završava međunarodne sezona letova s 18 linija, a u nedjelju ostaje smo Croatia Airlines u zimskom redu letenja. I tako će biti sve do iduće sezone, kraja ožujka.

Premijer Andrej Plenković prošlog je mjeseca bio zadivljen rezultatima koji su mu prezentirani na zadarskom aerodromu povodom dolaska milijuntog putnika. Polije je novinarima izjavio kako će do kraja godine, zadarski aerodrom premašiti 2019. godinu, oko koje se vrte sva dostignuća Vlade RH. Te godina. Zračna luka Zadar nije bila ni blizu milijuna, točnije ostvarila je promet od 801.347 putnika. Do kraja ove godine zračni promet u Zemuniku je praktički na minimalcu.

Naime, zadarski aerodrom imat će samo vezu sa Zagrebom i to iz Pule, svaki dan ujutro i povratak navečer.

Ryanair koji je imao u Zemuniku ljetnu bazu s tri aviona i održavao je 46 linija, seli u Zračnu luku Zagreb gdje će kao i lani održavati 22 leta.

Sve je isto kao i lani, pa čak ni privatna hrvatska aviokompanija Trade Air koju Država potiče na održavanju domaćih aviolinija, neće doći u Zračnu luku Zadar.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)