Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:25 pm

UTRKA GROBNIK Ante Alduk u lovu na novu pobjedu

Piše M.K.

Ovog vikenda, 29. i 30. listopada, Ante Alduk, leteći Splićanin i jedan od najbržih vozača u Hrvatskoj, nastupa na Grobniku u sklopu Prvenstva Hrvatske.

Ante će tog vikenda voziti skupa s poznatom trkaćom serijom Nascar, što će ujedno i obilježiti cijeli vikend te se uz to očekuje velik broj gledatelja tokom cijelog vikenda.

Nakon fantastične sezone, Alduk cilja još jednu pobjedu čime bi nastavio fantastičan niz pobjeda koje je nanizao tokom sezone.

‘Nove pobjede na Grobniku bi bile točke na i ovoj fantastičnoj sezoni. Vozimo zadnje dvije utrke Prvenstva Hrvatske u kružnim utrkama i očekujem novi napad na 1. mjesto za upravljačem svoje Honde Civic Type R’, izjavio je Ante.

Podsjetit ćemo, Ante je tokom ove sezone vozio utrke Prvenstva Hrvatske, discipline brdo i krug gdje je bio glavni favorit u svakom svom nastupu. Nanizao je velik broj pobjeda i na Grobniku cilja nastavak fantastične serije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)