Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
7:35 pm

ČOKOLADA, LJEŠNJAK I SVINJSKA MAST Što kažete na novi specijalitet Nadaline?

Nadalina je izbacila novi, prilično neočekivani proizvod, čokoladni-lješnjak namaz na bazi masti crne slavonske svinje s farme Sin ravnice koju s prijateljima vodi nogometni reprezentativac Domagoj Vida

Vlasnik Nadaline Marinko Biškić reklamira novi proizvod zaštićene recepture kao jedinstven u svijetu. 

Ističe kako su brojna istraživanja pokazala pozitivan efekt konzumacije domaće masti koja se dobiva od svinja koje jedu prirodnu i domaću hranu. Pohvalio se i izvrsnom suradnjom s Vidom i prijateljima iz farme crnih slavonskih svinja Sin ravnice. 

Za sada je čokoladni namaz na bazi svinjske masti teški ekskluzivitet i može pronaći tek u čokoladarnici u Dioklecijanovoj 6 po cijeni od 40 kuna za pakiranje od 200 grama.

Od idućeg tjedna namaz će biti raspoloživ za kupnju i degustaciju u Muzeju čokolade u Zagrebu i Cro Craft dućanu u Mallu Split.

Biškić je novost u ponudi Nadaline objavio na Facebooku. Nisu svi bili pretjerano oduševljeni. No, Biškić kaže da se namaz mora probati i da su svi, koji su ga probali u pola godine testiranja, promijenili mišljenje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)