Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:35 pm

CITY OF FOOTBALL Za manje od mjesec dana počinje prvi nogometni Meetup u Dalmaciji

Piše M.K.

Svi koji rade s mladim nogometašima, ali i ostali nogometni djelatnici uskoro će imati priliku okupiti se na jednom mjestu i poslušati predavanja vrhunskih europskih stručnjaka. City of Football neformalna je zajednica čiji je cilj okupiti, povezati, inspirirati i razvijati nogometnu industriju u Dalmaciji.

‘Dalmacija je puna nogometnog potencijala, ali nisu samo igrači potencijal, već i treneri i nogometni djelatnici koji rade s djecom i mladima. Zato je izuzetnovažno usvajanje novih znanja i praćenje trendova, a najbolji način je povezivanje s kolegama iz industrije. Ovaj Meetup je potpuno nova razina networkinga, razmjene ideja i nogometnih filozofija i kao takav prvi u Hrvatskoj’, kazao je Andro Fistonić, idejni začetnik projekta.

Football Meetup će se održavati u Splitu, a prvi je na rasporedu 20. studenoga.

‘Trenutno mogu kazati da nam na prvi Football Meetup dolazi čovjek koji je zaslužan za revoluciju u škotskom nogometu i proizvodnju mladih igrača na razini Lige prvaka, a više detalja ćemo objaviti uskoro na našim društvenim mrežama’, kazao je Andro Fistonić.

Ulaz na Football Meetup je besplatan, a više informacija dostupno je na službenoj Facebook Instagram stranici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)