Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:25 pm

OCEANS SEVEN Dina Levačić prikuplja donacije za preplivavanje Cookova prolaza na Novom Zelandu

Piše M.K.

Nakon što je Dina Levačić krajem kolovoza isplivala Sjeverni kanal, svoj šesti od sedam svjetskih maratona, slijedi i onaj koji joj je preostao – Cookov prolaz na Novom Zelandu. Međutim, iako za taj pothvat zna već gotovo mjesec dana, nije uspjela pribaviti potrebne financijske resurse. 

Usprkos tome, od svog cilja ne odustaje. Odlučila je, naime, pokrenuti crowdfunding kampanju na platformi Go Get Funding.

Detalje je podijelila na Facebooku.

‘Kratko o meni, jer ima puuuno novih pratitelja. Hvala svima koji ste uz mene.

Imam 26 godina, magistra sam edukacijske rehabilitacije i radim u COO ‘Juraj Bonači’ s djecom sa teškoćama u razvoju. Ujedno sam i polaznica specijalističkog studija Rane intervencije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu i doktorandica Medicinskog fakulteta u Splitu.

S četiri godine prvi put sam kročila na bazen na Poljudu. S 9 godina sam se upustila u avanturu daljinskog plivanja i nikada nisam pogledala unazad. Kroz godine sam upoznala mnogo ljudi različitih dobi, nacionalnosti, kultura i razmišljanja, ali svih nas je vezala ljubav prema daljinskom plivanju. Svaka utrka, borba i razgovor s ikim od njih obogatili su me i pomogli mi da budem tu gdje jesam i HVALA im na tome.

Nakon tri godine plivanja u utrkama Grand prixa (utrke iznad 15 km), saznala sam za Oceans Seven. I to je bilo to.

2017. Catalina

2017. La Manche

2018. Molokai

2019. Tsugaru

2022. Gibraltar

2022. Sjeverni

2023. Cookov prolaz?

I dalje mi možete pomoći na putu do 7/7: 

-donirati možete na linku

-uplatom na klub sa naznakom donacija za Dinu Levačić

IBAN: HR45 23400091510923508

SWIFT: PBZGHR2X’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)