Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:05 pm

OBA SU PALA Igrači OK ‘Ribola Kaštela’ pobijedili u obje današnje utakmice

U 1. kolu kadetske lige mladi igrači OK ‘Ribola Kaštela’ rutinski su pobijedili u obje utakmice odigrane danas u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom. 

U prvom susretu u potpunosti su nadigrali vršnjake iz zagrebačkog kluba ‘Medicinar Trnje’ 3:0, a u drugom ogledu Zadrane s 2:1 (igra se u dva dobivena seta). 


Trener Ante Šuker po završetku današnjeg dvostrukog programa je izjavio: ‘Dvije utakmice, dvije pobjede. Tokom drugog susreta protiv ekipe Zadra u drugi set smo ušli mlako i nezainteresirano, kao da će se oni sami pobijediti i to nas je na kraju koštalo gubitka seta. No, ponosan sam na svoje igrače, jer su i nakon tog drugog seta, zadržali pozitivan stav i podigli timski duh na veći nivo. Što je na kraju i bio jedan od glavnih razloga pobjede protiv Zadrana. Imamo još puno mjesta za napredak i to me jako veseli, jer smo na samom početku sezone.’


Drugo kolo će se igrati krajem idućeg mjeseca, a kadeti OK Ribola Kaštela će u Splitu igrati protiv ekipa HAOK ‘Mladost’ i OK ‘Croatia’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)