Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:38 pm

USPJEŠAN RUJAN Kroz bračku zračnu luku prošlo skoro 3000 putnika

Piše M.K.

Zračna luka Brač dostavila je mjesečnu statistiku za rujan ove godine. Kroz ovu je hrvatsku zračnu luku prošlo ukupno 2829, gotovo 800 putnika više u odnosu na isti mjesec prošle godine (2094 putnika). Logično, s obzirom na broj dostupnih linija, većina putnika na odnosno s Brača je putovala međunarodnim linijama, piše Croatian Aviation.

Valja dodatno spomenuti kako je kolovoz bio daleko prometniji mjesec od rujna u kojem je prihvaćeno i otpremljeno 4176 putnika, gotovo tisuću više u odnosu na isti mjesec prošle godine (3185).

U prvih devet mjeseci ove godine na Braču je bilo 15.251 putnika, odnosno 6000 putnika više u odnosu na isto razdoblje 2021. godine.

Jedina hrvatska zračna luka koja je u prvih devet mjeseci ostvarila slabiji rezultat u pogledu broja putnika jest Zračna luka Osijek (8686 putnika).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)