Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:01 pm

LJUBAV NA TERENU Zgodnu sportsku novinarku zaveo golman kojeg mrze navijači Liverpoola

Piše M.K.

Jedna od najpoznatijih i najljepših sportskih novinarski na svijetu, Talijanka Diletta Leotta, ponovno je u centru pažnje. Ovu 31-godišnju novinarku na Instagramu prati 8.6 milijuna ljudi. Iako ju ljubavnim ponudama obasipaju brojni nogometaši i navijači, ona je izgleda pala na čovjeka čiju je karijeru obilježio veliki kiks, pišu Sportske novosti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Tabloid Gente tvrdi kako je Diletta započela vezu ‘koja je više od prijateljstva’ s Lorisom Kariusom, golmanom koji je ostao zapamćen kao veliki promašaj nakon velikih kikseva koji su mu obilježili karijeru. Posebno su ga zapamtili navijači Liverpoola u čijem je dresu katastrofalno branio u finalu Lige prvaka 2018. godine.

Karius je tada praktički Real Madridu poklonio Ligu prvaka svojim greškama i postao predmet sprdnje. Karijera mu je od tada krenula nizbrdo, a navijači su ga godinama nakon toga ismijavali zbog tih kikseva.

Sada je izgleda ipak upisao ‘pobjedu’ i to van terena. Uspio je zavesti Dilettu koja, tvrdi spomenuti tabloid, navodno marljivo radi na svojem engleskom kako bi mogla lakše komunicirati s novim dečkom. 

Karius je nakon Liverpoola igrao za Bešiktaš i Union Berlin, a sada je član Newcastle Uniteda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli LORIS KARIUS (@loriskarius)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)