Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:05 pm

KUP HRVATSKE Još jedan naslov prvaka za VK Cavtat

Piše M.K.

U najtrofejnijoj godini od osnutka VK Cavtat, stigao je još jedan naslov prvaka. Nade VK Cavtat osvojile su Kup Hrvatske pobjedom protiv KPK u Rijeci, rezultatom 6:5.

Dječaci rođeni 2010. godine i mlađi bili su bolji od Korčulana koji su pak imali vodstvo samo jednom u utakmici i to na samom početku. Nakon inicijalnih 1:0, Cavtaćani su okrenuli rezultat i Korčulani su cijeli susret stizali naše vodstvo.

Trener Pavo Pulić istaknuo je kako je utakmica bila finale podjednakih protivnika.

‘Bili smo bolji i kontrolirali smo utakmicu. Vodili su samo 1:0 nakon toga stalno smo bili u vodstvu. Ukupni dojam, organizacija suđenja, sve je bilo na najvećem nivou’, rekao je trener Pulić.

Za najboljeg vratara turnira izabran je Luko Vezilić.

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić istaknuo je kako je izuzetno ponosan na sportaše.

‘Ove generacije koje stižu i sazrijevaju su jednostavno nevjerojatne. Mi smo već dali veliki broj osvajača zlatnih medalja na međunarodnim natjecanjima, prvenstvima i Olimpijskim igrama, ali ova djeca nam daju vjerovati da nismo još vidjeli ništa’, rekao je načelnik Lasić te ovom prilikom čestitao cijeloj upravi kluba na čelu s predsjednikom Gašparom Butiganom, trenerima, roditeljima i naravno igračima.

Inače, u ovoj godini u kojoj klub slavi 50 godina postojanja vaterpolisti VK Cavtat u klupske vitrine donijeli su naslov prvaka Hrvatske u kategoriji Nade, potom su Mlađe nade osvojile Kup Hrvatske, a isto natjecanje su sada osvojile i Nade VK Cavtata.

VK Cavtat je pobjednik Kupa, drugi je KPK , a u utakmici za 3.mjesto Mladost je bila bolja od splitskog Jadrana. Slijede 5. Medveščak, 6. Solaris, 7. Mornar BS, 8. Zagreb, 9. Jug AO i 10. Zadar.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)