Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:05 pm

Samba na Gripama za veliku AFCU pobjedu protiv Dinama

Piše M.K.

Filmska večer i AFCU ludilo u punom smislu te riječi dogodili su se na Gripama, a u glavnoj ulozi zabljesnuo je novopečeni AFCU igrač i prvi Brazilac u AFCU povijesti, Igor Luan Cordeiro Guimaraes. Uz dva njegova pogotka i još tri u AFCU režiji, bilježe prvu pobjedu u novoj sezoni 1. HMNL, ali i nastavak niza pobjeda protiv Futsal Dinama jer ovo je treća, s večerašnjim rezultatom 5:4.


‘Najslađa je ovo utakmica za igrati, kad Dinamo Zagreb dođe u Split na Gripe. Ovo je i jedna od najluđih utakmica jer smo vodili 3:0 u prve tri minute utakmice. Ne znam je li se to ikad dogodilo, da mi je netko rekao, ne bi vjerovao. Onda smo malo lošije igrali, Dinamo je izjednačio. I evo na kraju nije moglo ljepše, nego da prvi Brazilac u AFCU povijesti riješi utakmicu s dva gola’, infarktnu završnicu sa sretnim završetkom za Splićane opisao je Božo Sučić.


Uz golijadu na Gripama koja je konačan rasplet dobila u zadnjim minutama, vrijedi izdvojiti dva pogotka AFCU Brazilca Igora Cordeira Guimaraesa, koji je u razmaku od pola minute s dvije solo akcije i s dva zgoditka okrunio svoj prvi nastup u studentskom dresu na kraljevski način. Uz fantastičnu publiku, možemo potvrditi da su svi fragmenti futsal rapsodije na Gripama u subotu navečer, itekako opravdani. 


Najbolji zaključak izrekao je igrač AFCU-a Božo Sučić: ‘Da moram birati, uvijek bi upisao pobjedu protiv Futsal Dinama’.

U 3. kolu 1. HMNL, AFCU ide u goste Crnici. Dvoboj je na rasporedu u petak, 21. listopada 2022. godine, u 20.15 sati.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)