Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:00 pm

LEN LIGA PRVAKA Jadran deklasirao Savonu u kvalifikacijama Lige prvaka

Piše M.K.

Jadran je pobijedio Savonu rezultatom 13:5.

‘Da nam je tko rekao da ćemo ovako dobiti Savonu ne bismo vjerovali. Igrali smo fantastičnu obranu, nisu oni toliko loša momčad koliko se čini po rezultatu’, kazao je zadovoljni trener Jadrana Mile Smodlaka nakon pobjede protiv Savone u četvrtom kolu kvalifikacija LEN Lige prvaka. 

Tom je pobjedom Jadran osigurao prvo mjesto u skupini te lakši ždrijeb. U play-off rundi će se igrati dvije utakmice, jedna kući, druga vani, a Splićani sada čekaju nekoga od drugoplasiranih momčadi preostale tri kvalifikacijske skupine.

‘Nama je ključna pobjeda, velika pobjeda, bila protiv Vasasa u petak. To je momčad koja pretendira na naslov prvaka Mađarske. Presretni smo što smo osigurali to prvo mjesto, no još nas čekaju dvije teške utakmice da se plasiramo u grupnu fazu. Protiv Šapca ćemo prvenstveno gledati da se sačuvamo što više’, kazao je Smodlaka.

Utakmica Jadran – Šabac igrat će se u nedjelju u 11.30 sati.

Što se večerašnje utakmice tiče, Savona je povela, ali Jadran je golovima Zvonimira Butića te Marina Tomasovića i Antonia Duževića okrenuo na 3:1. Dalje se jadranaši nisu osvrtali, igrali su fenomenalnu obranu, vratar Ivan Marcelić je također bio jako raspoložen i ove se sezona Jadran čini bolji, kompaktniji nego u prošloj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)