Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:35 pm

30. MEMORIJAL JULIUSA TORME Zlato i dva srebra za mlade seniore

Piše M.K.

Ivan Ante Gregurić (Leonardo Zagreb) osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 60 kg na velikom međunarodnom turniru mlađih seniora, 30. Memorijalu Juliusa Torme u Pragu (Češka).

Naš mladi reprezentativac u finalu je pobijedio domaćeg predstavnika Čeha Tomasa Otta. Do trijumfa u Pragu Gregurić je stigao s tri pobjede u tri dana – u polufinalu je uvjerljivo pobijedio Moldavca Maxima Tolipiza, a u četvrtfinalu u neizvjesnom meču Crnogorca Tomislava Djinovića, prenosi Hrvatski boksački savez.

Druga dvojica naših predstavnika, Leon Buzik (Rijeka) i Gabriel Debanić (Leona Zagreb), također su postigli sjajan uspjeh osvajanjem srebrnih odličja.

Riječanin Leon Buzik u kategoriji do 71 kg u finalu je nakon velike i izjednačene borbe izgubio od Grka Christosa Karatitisa. Buzik je finale izborio s dvije sigurne, jednoglasne pobjede protiv Rumunja Tiua Doruleta i Čeha Frantiseka Horvatha.

Srebro je osvojio i Gabriel Debanić u kategoriji do 75 kg nakon što je sudačkom odlukom u finalu izgubio meč od kvalitetnog Norvežanina Adama Arsaeva.

Treneri koji su ih vodili na 30. Memorijalu Juliusa Torme su Danijel Vekić (Leona Zagreb) i Vlado Babić (Rijeka).

Nastupima u Pragu pokazali su da su odlično odradili pripreme i da potpuno spremni putuju na Svjetsko prvenstvo u španjolskom Alicanteu koje počinje za mjesec dana, 15. studenoga 2022. godine.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)