Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:18 am

Kup Kaštelanskog zaljeva starta za manje od dva tjedna

Piše P. I.

Za nešto manje od dva tjedna starta jubilarno 15. izdanje regate krstaša, Kup Kaštelanskog zaljeva, koju godišnje organizira Jedriličarski klub Split. Regata će se održati u subotu 22. listopada, sa startom u podne, kojega će za okupljenu flotu jedrilica dati gradonačelnik Kaštela, Denis Ivanović

Od ove godine regata se održava u izmijenjenom formatu, kako na regatnom polju tako i na kopnu. 

Tako će u Jedriličarskom klubu Split, u subotu uvečer, za natjecatelje i posjetitelje regate biti organizirana svečana dodjela nagrada uz veliki koncert poznatog izvođača. 

Na moru, flotu krstaša očekuju dva plova u Kaštelanskom zaljevu, na regatnim poljima različite duljine, sa zajedničkim startovima za manje i veće jedrilice, što jamči ozbiljno jedriličarsko nadmetanje. Regata se održava pod pokroviteljstvom Grada Kaštela, u suradnji s Marinom Kaštela. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)