Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:05 pm

Iker Casillas na Twitteru: Ja sam gej

Piše N.M.

Iker Casillas, legendarni kapetan Real Madrida i jedan od najboljih golmana svih vremena koji je s Kraljevskim klubom i španjolskom reprezentacijom osvojio apsolutno sve, izjasnio se kao homoseksualac putem kratke poruke na Twitteru: ‘Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej’.

Espero que me respeten: soy gay. #felizdomingo

— Iker Casillas (@IkerCasillas) October 9, 2022

Španjolski Mundo Deportivo nije siguran je li Casillasov tvit autentičan ili mu je profil na Twitteru hakiran. Casillas je kroz karijeru bio u javnim vezama s više žena, a trenutno je razveden od supruge s kojom ima dva sina. U komentarima na Twitteru podržao ga je nekadašnji reprezentativni suigrač Carles Puyol koji je poručio: ‘Vrijeme je da ispričamo našu priču’.

Casillas je u Real Madrid stigao kao dijete i u klubu je ostao 25 godina. Debitirao je 1999. kao 18-godišnjak. Za klub je nastupio 725 puta po čemu je drugi iza Raula. Kao prvi golman Španjolske osvojio je naslov svjetskog i dva naslova europskog prvaka. S Realom je osvojio 19 trofeja uključujući tri Lige prvaka, a karijeru je završio u Portu, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)