Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:10 pm

Dođite na Čigra Limač Kup & Čigra Open i provedite subotu uz sport!

Piše P. I.

Čigra Limač Kup je natjecanje za najmlađe dobne skupine taekwondo sportaša sa snažnim ciljem promicanja nenasilja te usmjeravanja djece od najranije dobi na sportsko druženje

Taekwondo klub Čigra organizira po jedanaesti puta natjecanje za najmlađe uzraste u taekwondou ‘Čigra Limač Kup’ i ‘Čigra Open’. Natjecanje će se održati 8. listopada u Domu sportova. Ove godine natjecanje će se održati u čast njihovoj tragično preminuloj mladoj članici Ivani Bosančić

– Prije pandemije virusa covid-19 2019. godine, uz pomoć prijatelja kluba, roditelja, članova i ponekog donatora koji su prepoznali naše potrebe, organizirali smo deseti ‘Čigra Limač Kup’ i ‘Čigra Open’. U dvorani Dom sportova okupilo se preko 700 djece, iz više od 50 klubova i 8 zemalja (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Italija, Kosovo, Češka, Mađarska).  Želja nam je da naše natjecanje postane najveće u regiji za djecu početnike, vrtićance, djecu s poteškoćama u razvoju – izjavio je predsjednik organizacijskog odbora Boris Bursać.

Ističe kako ovim natjecanjem žele promovirati taekwondo kao sport, Hrvatsku i Zagreb kao sportski centar regije, okupiti što više djece na zajedničko druženje u dvorani, te im na taj način učiniti djetinjstvo ljepšim i kvalitetnijim. 

– U subotu očekujemo oko 800 djece u dobi od 4-10 godina iz gotovo cijele Hrvatske i susjednih zemalja – dodao je Bursać.

Program se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Zorana Milanovića, a svoj dolazak na svečano otvorenje u podne potvrdile su poznate osobe iz sportskog i javnog života.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)