Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
8:56 pm

Luksuzna vila Nikoline Pišek u Zagrebu prodana je u samo dva dana. Cijena? Prava sitnica!

Piše N.M.

Luksuzna vila Nikoline Ristović ex Pišek (46) u zagrebačkim Šestinama osvanula je na Njuškalu. No, svega dva dana nakon je prodana. Prodajna cijena na Njuškalu bila je 1,7 milijuna eura, odnosno gotovo 13 milijuna kuna. 

Kuća od 420 kvadrata je otvorenog tlocrta, a sastoji se od velikog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe, i prostora za osoblje, stoji u oglasu. Okućnica navodno ima 1460 kvadrata.

– Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s prekrasnim pogledom i bazenom. Planirani završetak je u siječnju. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grijanje putem dizalica toplina, podno grijanje postavljeno po cijeloj površini kuće, smart house sustav, priprema za solarne panele, terrazzo podne obloge po cijeloj površini kuće – također se navodi.

Fotografije možete pogledati ovdje.

Nikolina je s pokojnim suprugom Vidojem planirala živjeti u Zagrebu. Kuću su navodno kupili prošle godine, nakon što se ona otrovala ugljičnim monoksidom u stanu. Srpski mediji su tvrdili da je par zbog te kuće podigao dva kredita, prenose 24 sata.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)