Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:49 pm

Marko Ančić iz Hrvačkog kluba Split ponovno državni prvak!

Piše A. A.

Barokni Varaždin bio je domaćin Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za U15 i U20 dobne kategorije, a zapaženi uspjeh ostvario je Marko Ančić iz Hrvačkog kluba Split.

Ančić je na kraju u kategoriji juniora do 74 kilograma osvojio zlatnu medalju. Postao je tako prvak države drugu godinu za redom.

‘Nakon prošlogodišnje titule prvaka države u kategoriji juniora i brončane medalje u kategoriji seniora možemo slobodno reći da Marko postaje jedan od vodećih boraca slobodnim stilom u državi, a sve je to rezultat njegovog velikog rada, talenta i kluba koji zadnjih godina sve više raste i privlači mnoštvo djece da se bave hrvanjem i da vide ljepotu tog olimpijskog sporta’, poručili su iz Hrvačkog kluba Split.

Ekipni su prvaci Hrvatske hrvači iz HK-a Sesvete, ispred HK-a Zagreb i HK-a Lika.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)