Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:30 pm

FOTO Održan Split Open 2022

Piše M.K.

Jučer je održan tradicionalni 5. međunarodni turnir odbojke ‘Split Open 2022’ u organizaciji KROL-a Split. 

U ime Grada Splita kao pokrovitelja turnir je otvorio Igor Maretić. Tom prigodom mu je uručena zahvalnica Grada Splita za dugogodišnju potporu i pokroviteljstvo. 

Na turniru je sudjelovalo 170 natjecatelja, odnosno 24 ekipe.

Natjecanja su se održavala u kategorijama mix i ženskih ekipa na lokacijama ŠC Poljud i OŠ Žnjan-Pazdigrad (samo kvalifikacije). Pobjednicu su:

Mix ekipe

1. Team Toniutti – Split    

2. Ekipa (KROL Split) – Split    

3. Flamingosi (ROS) – Split

Ženske ekipe

1. Za dušu – Rijeka   

2. OK SPLIT – Split      

3. Kućanice – Umag 

‘Navečer je organizirana svečana večera u restoranu ‘Bloom’ te su i dodijeljena priznanja pobjedničkim ekipama. Tijekom večere okupljeni su uživali u dobroj hrani, druženju i plesu uz pratnju žive glazbe do ranih jutarnjih sati. 

Svi sudionici su bili oduševljeni organizacijom natjecanja i svečanom večerom kao krunom uspjeha ovakve zahtjevne organizacije te su već sada najavili dolazak i slijedeće godine’, kažu organizatori.  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)