Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:05 pm

Članovi Taekwondo kluba Marjan vratili su se iz Slovenije s izvrsnim rezultatima

Piše P. I.

Članovi Marjana nastupili su na iznimno jakom G2 turniru Slovenija open u sve tri uzrasne kategorije i osvojili 16 odličja. U fazi priprema za Svjetsko seniorsko, Europsko mlađe seniorsko i Europsko kadetsko prvenstvo Slovenija je došla kao odličan test, tim više što su na tatamiju bili brojni osvajači olimpijskih i svjetskih odličja, reprezentacija Velike Britanije, brojni Kinezi koji se jako rijetko uopće pojavljuju na turnirima.

U seniorskoj konkurenciji medalje su osvojili svi Marjanovi osvajači medalja na posljednjem europskom prvenstvu i olimpijskim igrama kao i mlađi kadetski i juniorski reprezentativci Hrvatske.

Zlatna seniorka je još jednom Bruna Duvančić, nova seniorska nada iz plejade Marjanovih blizanki.

Srebrni su osvajači olimpijskih odličja iz Tokija Matea Jelić i Toni Kanaet kao i dvostruka prvakinja Europe Lena Stojković dok su do seniorskih bronci stigli i Ivan Šapina, Paško Božić, Lovre Brečić, Ivana Duvančić i Leon Glasnović.

Raspoloženi su bili i juniori Nika Karabatić, Mia Tukić, Mariela Parčina i Leon Hrgota koji su osvojili zlata te Magdalena Matić koja je srebrna.

Od kadetkinja na put su otputovale Lana Graovac i Dora Kozić koje se pripremaju za europsku smotru. Lana je uz zlatnu medalju ujedno i najbolja kadetkinja turnira dok je Dora Kozić osvojila broncu.

U ekipnom poretku seniorskog uzrasta Marjan je drugi iza Kine, a ispred reprezentacije Velike Britanije dok su u juniorskom uzrastu sportaši Marjana osvojili uvjerljivo prvo mjesto.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)