Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:39 pm

Splitski automobilistički as Ante Alduk nastupa na Europskom prvenstvu u Buzetu

Piše N.M.

Najpoznatija Europska brdska utrka ‘Buzetski dani 2022’ započinje 16. rujna, a na njoj će nastupiti i najpoznatija hrvatski vozač auto utrka, Splićanin Ante Alduk.

Ante će za upravljačem svoje Honde Civic Type R napadati novu pobjedu u karijeri čime bi nastavio fantastični pobjednički niz koji je ostvario ove sezone u sklopu brdskih i kružnih auto utrka.

‘Buzet je posebna staza, vrlo zahtjevna jer je jako duga i tehnički orijentirana. Pobijediti na njoj je poseban trenutak i podvig za svakog vozača te se nadam da ću to i ostvariti’, Izjavio je Alduk.

Brdska utrka Buzet je opće poznata u cijeloj Europi jer svake godine na nju pristigne preko 250 vozača čime je ujedno i među najbrojnijim utrkama po pitanju broja sudionika. 

Boduje se za europsko prvenstvo što znači da je konkurencija vrlo jaka, a Ante bez obzira na to najavljuje okršaje.

‘Vozilo mi je napokon složeno do kraja pri čemu su mi pomogli ekipa iz Split – Motorsporta (Mićo i Matić), Ruščić performance, Becker grafiti, braća Buličić, Konoba Rudine i veliki prijatelj i bivši vozač i ljubitelj Auto-moto sporta Stipe Dolić

Ne bojim se nikog i idemo po pobjedu!’,  najavio je Ante s osmijehom na licu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)