Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:10 pm

#DoživiVaterpolo: Vrata Spaladiuma besplatno otvorena za najmlađe posjetitelje na utakmici Hrvatske i Izraela

Piše M.K.

Grad pod Marjanom još jednom je opravdao epitet ‘najsportskijeg grada na svitu’ te već dva tjedna fantastično ugošćava najbolje europske vaterpolistice, vaterpoliste i navijače iz svih dijelova Europe.

U želji da zahvali domaćem stanovništvu koje je velikog srca i ‘raširenih ruku’ dočekalo ovu vaterpolsku priredbu, Hrvatski vaterpolski savez (HVS) kao organizator Europskog prvenstva, odlučio je otvoriti vrata Spaladium Arene za najmlađe građanke i građane Splita da i ‘oni na kojima svijet ostaje’, vide kako izgleda bazen u Spaladium Areni, dožive atmosferu velikog sportskog događaja te emociju i atmosferu koje se oko njega stvore.

‘Priliku za iskusiti sve čari vrhunske sportske manifestacije, djeca će imati u srijedu, 7. rujna 2022. godine u 17.30 sati kad će u bazenu igrati Hrvatska i Izrael. Pobjeda protiv Izraelki, našim bi Barakudicama donijela priliku da se bore za povijesno peto mjesto, a možda im baš vi donesete sreću. Lokalna zajednica žitelja podno Marjana još jednom je pokazala da bolje simbioze od crveno – bijelih kockica, vaterpola i glasnog navijanja, nema nigdje drugdje u svijetu. Upravo zato, u kolijevci hrvatskog vaterpola, pozivamo sve djevojčice i dječake grada Splita, gradske vrtiće i osnovne škole od 1. do 4. razreda da nam se pridruže u srijedu, Sigurni smo kako će im ovo iskustvo ostati duboko urezano u sjećanju za cijeli život, neki će se po prvi puta zaljubiti u vaterpolo, a neki možda poželjeti postati novim Barakudicama pa i europskim, svjetskim i olimpijskim prvacima’, poručuju organizatori.

‘Osim što će najmlađi posjetitelji imati mogućnost uživati u ljepoti vodenog sporta, upoznat će i Jana Vodeni grad koji će samo za ovu priliku uz koncert Noa Banda, ponuditi bogat zabavni sadržaj prilagođen djeci. Imat ćete priliku i prošetati hodnicima Spaladium Arene, upoznati našeg Roka – maskotu Europskog prvenstva, slikati se na tribinama, glasno navijati i još puno toga, a da bi doživljaj bio potpun, premijerno ćemo vam predstaviti VR tehnologiju, odnosno omogućiti vam virtualnu vaterpolsku stvarnost da osjetite kako je to postići pogodak ili obraniti mrežu’, dodaju.

‘Voljeli bismo da i ovaj događaj bude još jedna lijepa priča i nastavak brojnih događanja koja se odvijaju izvan bazena, a sve s ciljem društvene odgovornosti i solidarnosti Hrvatskog vaterpolskog saveza. Za sve zainteresirane mame i tate, male i malo veće mališe, ljubazno molimo roditelje da dođu sa svojom djecom na bazen najkasnije sat vremena prije početka utakmice, dakle do 16.30 sati, kako bismo vas mogli udobno smjestiti i ugostiti u Spaladium Areni. Veselimo se vašem dolasku’, poručili su za kraj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)