Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:19 pm

VELIK INTERES Počeli upisi u Školu odbojke i Školu sporta Ribolina Mladost

Piše A. A.

Trofejni odbojkaški klub Ribola Kaštela počeo je s upisima u Školu odbojke i Školu sporta Ribolina Mladost. Mogu se upisati dječaci i djevojčice u dobi od 8 do 13 godina. 

Treninzi će se održavati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom te školskim dvoranama u Štafiliću i Lukšiću, a uskoro i na još dvije lokacije u okolici Kaštela. Iz kluba najavljuju kako će ih voditi iskusni, educirani stručnjaci, koji su se dokazali u trenerskom i pedagoškom radu s mlađim uzrastima. 


Foto: OK Ribola Kaštela

‘Mali i malo veći odbojkaši i odbojkašice upoznat će puno novih prijatelja, putovat će na zanimljiva mjesta s ekipom, steći će nove navike, iskustva, postati jači, spretniji, okretniji, razvijat će karakter, samodisciplinu i osjećaj za timski rad, kroz igru i zabavu naučit će igrati odbojku, a nekima će poput vrhunskih odbojkaša OK Ribola Kaštela odbojka postati životni poziv’, kažu iz kluba.

Napominju da je velik interes, stoga je potrebno što prije se javiti na brojeve 097 777 36 15 ili 099 663 48 78. Više informacija može se pronaći na društvenim mrežama OK Ribola Kaštela i Instagramu Ribolina Mladost. 


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)