Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:27 pm

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo na turniru ‘4 kafića’ na Šolti

Piše A. A.

U subotu, 3. rujna, u mjestu Grohote, u organizaciji Osmijeha – udruge za socijalnu integraciju svih dobnih skupina otoka Šolte, pod pokroviteljstvom Općine Šolta i Turističke zajednice Šolta, a uz pomoć i potporu ljudi s otoka, održan je malonogometni turnir ‘4 kafića’. Njegova je svrha bila promocija djelovanja udruge na otoku.

‘Sreću i radost na lica svih nas izmamili su moto klubovi Veterani Split, Fjaka, Vuk Samotnjak, Daors i mnogi njihovi prijatelji free ridersi. Jadroliniji smo zahvalni na srdačnoj suradnji i podršci’, istaknuli su organizatori.

Naveli su i kako poantu cijelog događanja najbolje opisuje tekst jedne od mama pokretačica cijele ove divne priče, naziva ‘Sportom za Osmijeh’. 

‘Bez dice nema budućnosti. Ako izgubimo empatiju za najmanje članove kojima je potrebna pomoć, nećemo biti niti bolji ni veći. Bit ćemo siromašniji. A mi smo naučili truditi se i biti bolji svaki dan.

Sad ih učimo timskom radu i da nema odustajanja u životu. Sport je nešto najbolje što što postoji. Sad drugi igraju za njih, a onda će oni jednoga dana.

Poruka: Za jedan njihov osmijeh dao bih sve.

Dico, volimo vas!

Jedna mama.

Ove majice su zaštitni znak. Na njima su nogice moje Antee. Njeno ime znači borba.

Onda nema labavo

Idemo dalje. Nema labavo’, napisala je.

Dašak ozračja donosimo u priloženoj fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)