Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:52 pm

Poraz Lazija, Bašić ušao u završnici

Piše D. L.

Lazio je u sklopu petog kola talijanske Serie A poražen na Olimpicu od Napolija 1:2.

Poveli su domaćini već u četvrtoj minuti kada je mrežu zatresao Mattia Zaccagni sjajnim udarcem sa šesnaest metara. Gosti su odgovorili u 38. minuti pogotkom Min-Jae Kima.

Do preokreta je Napoli došao u 61. minuti susreta, kada je Gruzijac Khvicha Kvaratskhelia silovito poentirao pokraj domaćeg čuvara mreže Ivana Provedela.

Toma Bašić u igru je ušao u 75. minuti utakmice.

Lazio se trenutačno nalazi na sedmom mjestu, dok je Napoli zbog najbolje gol-razlike preuzeo vodeću poziciju u ukupnom poretku.

Napoli se u sljedećem kolu sastaje sa Spezijom, dok Lazio dočekuje Hellas Veronu. Tijekom tjedna momčadi imaju obveze u europskim natjecanjima. Napoli u Ligi prvaka dočekuje prošlogodišnjeg finalista Liverpool, dok Lazio u Europskoj ligi igra protiv Feyenoorda, prošlogodišnjeg finalista Konferencijske lige.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)