Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
4:20 pm

ODLIČAN POČETAK POSEZONE U Hrvatskoj trenutno 700.000 turista

Piše M.K.

Izvrsno je počela i turistička posezona. U Hrvatskoj se trenutačno odmara 700.000 turista, od kojih više od 200.000 u Istri, piše HRT.

Na sastanku vrha HTZ-a i istarskih turističkih zajednica u Rapcu rečeno je da su na poluotoku u ovoj godini do sada ostvareni 2% bolji turistički rezultati od rekordne 2019.

‘Istra i ove godine prednjači u ostvarenju svih turističkih rezultata u Hrvatskoj i dokazuje i ove godine da je najturističkija regija. S obzirom na to da su najave turističke posezone jako dobre, posebice tu u Istri, očekuje nas niz manifestacija, aktivnosti povezanih s outdoor turizmom, što je još jedna potvrda da turistička regija Istra ima jako diverzificiranu ponudu za turizam cijele godine’, rekao je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)