Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:12 pm

Hrvatski taekwondo reprezentativcu ulaze u završnu fazu priprema pred važna natjecanja

Piše P. I.

Hrvatski taekwondo reprezentativci polako ulaze u završnu fazu priprema za Svjetsko seniorsko prvenstvo te finale grand prix i grand slam turnira koji ukupno nose ogromnu sumu bodova za plasman na olimpijske igre u Parizu. 

Članovi taekwondo kluba Marjan, osvajači olimpijskih, svjetskih i europskih medalja odradili su pripreme s reprezentativcima Španjolske, a potom i Velike Britanije u centru na Lokvama, a uskoro im u posjetu dolazi i reprezentacija Poljske. 

Stoga će sportaši i treneri napraviti iznimku i otvoriti treninge za javnost u periodu od 6. 9. do 9. 9. 2022. 

U top teamu treniraju Matea Jelić, Toni Kanaet, Ivan Šapina, Bruna Vuletić, Lena Stojković, Bruna Duvančić, Paško Božić, Lovre Brečić, Ivana Duvančić, redom osvajači najsjajnijih odličja za Hrvatsku. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)