Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:03 pm

FOTOGALERIJA: Solinu pobjeda i remi protiv Zadra

U drugom kolu 1. Hrvatske nogometne lige za pionire i kadete Solin je na svom terenu ugostio novajlije u elitnoj ligi HNK Zadar. U kategoriji pionira već u drugoj minuti šok za domaćine priredio je Budanović i doveo goste u vodstvo. Igrala se 24. minuta kada domaćini poravnaju preko Bralića, a nakon samo tri minute Solin preokreće rezultat u svoju korist. Točku na i stavljaju Sarić u 31. i Matijašević u 37. minuti, a do kraja susreta gosti su uspjeli smanjiti u 45. minuti, što je bio i konačni rezultat: NK Solin – HNK Zadar 4:2.

Utakmica kadeta počela je identično kao i pionirska. U trećoj minuti su gosti poveli preko Uskoka. U 25. minuti Solin izjednačava preko Rudića iz kaznenog udarca, što je i rezultat poluvremena. Igrala se 70. minuta kada Solin preokreće rezultat u svoju korist, a onda kreće drama pokraj Jadra, gosti poravnavaju autogolom Milića, nakon tri minute dolaze do pogotka i vodstva te velikog slavlja. I kad se činilo da Zadar odnosi sva tri boda, Jerko Bralić-Labinčić lobom posprema loptu u mrežu gostiju za konačni rezultat utakmice 3:3.

Pioniri:

NK Solin -HNK Zadar  4:2

Strijelci: Bralić 21., Matijašević 24. i 37., Sarić 31. – Budanović 2. i 45′.

NK Solin: Glavaš, Šarić, Kalilić, Matijašević, Bralić, Pivac, Vuco, Dugeč, Prgomet, Anić, Vrtlar. Trener: Kaja KalinićKlupa: Dominović, Smoje, Lijić, Ćaleta, Rendić, Miljak, Miloš.

HNK Zadar: Miočić, Segarić, Šokota, Gulan, Pavić, Kajtazi, Budanović, Gojanović, Mrkić, Strika, Brkljača. Trener: Zoran ErlićKlupa: Brkljača, Djak, Bobić, Mikulić, Čirjak, Šarlija, Ivoš.

Kadeti:

NK Solin – HNK Zadar  3:3

Strijelci: Rudić 25.,Vranjičić 70., Bralić-Labinčić 85. – Uskok 3., Milić 74. (AG), Bugarija 77.

NK Solin: Perica, Bašić, Vranjičić, Bosančić, Prljević, Rudić, Ćudina  Kušeta, Milić, Dulčić, Botica. Trener: Ivan JurasKlupa: Klarić, Bralić – Labinčić, Prgomet, Bezina  Kerum, Škarpa, Brzica.

HNK Zadar: Rakić, Bilić, Zubčić, Skukan, Uskok, Šegarić, Bugarija, M. Marić, Dabo, V. Metić, Kajtazi. Trener: Ante MorićKlupa: Rak, Zovak, I.Marić, Smirčić, Crnjak, N. Miletić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)