Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:14 am

JOŠ UVIJEK SE PUTUJE PREMA OTOCIMA Ovog vikenda kroz splitsku Trajektnu luku proći će 80.000 putnika

Piše N.M.

Gužve u splitskoj trajektnoj luci su velike, redovi su dugački. Zakrčena je gotovo cijela Zvonimirova ulica u luci, kao i cijeli prilaz prema trajektnoj luci. 

– Nismo iznenađeni gužvama jer smo imali velika očekivanja od kolovoza. Za sada držimo dobar ritam, odnos je 60:40 u smislu više odlazaka s otoka prema kopnu. Ovaj vikend očekujemo 80.000 putnika i 16.000 vozila kroz našu luku – rekla je HRT-u Jelena Ivulić iz Jadrolinije.

Prošli vikend je bilo oko 5.000 putnika manje, dodala je objašnjavajući kako je cijeli tjedan protekao u odlascima gostiju. Najfrekventnije linije koje daju najbolje rezultate su prema Supetru na Braču i Starom Gradu na Hvaru.

– Prešli smo 2019. za oko 10%, imamo izvanredne linije prema Supetru i prezadovoljni smo. Gotovo svaki dan imamo izvanredne linije prema Supetru – dodala je. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)