Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:32 am

Igraju u drugoj ligi, cijela momčad vrijedi manje od Livaje, a igrat će skupinu Konferencijske lige!

Piše D. F.

Vaduz iz Lihtenštajna prava je senzacija Konferencijske lige. Klub koji se natječe u drugom rangu švicarskog nogometa stigao je do najvećeg uspjeha u 90-godišnjoj klupskoj povijesti. Izborili su ulazak u skupine Konferencijske lige, zaradili nešto manje od tri milijuna eura i osigurali još (barem) šest europskih utakmica. 

Na tom putu svladali su Koper, turski Konyaspor, a zatim u playoffu nokautirali Rapid iz Beča. Prema Transfermarktu vrijede 5.6 milijuna eura, a najvrjedniji igrač je kosovski stoper Arbenit Xhemajli koji je procijenjen na 500.000 eura. 

Usporedbe radi, Hajduk prema Transfermarktu vrijedi nešto manje od 45 milijuna eura, a najskuplji eksponat ‘bijelih’ je Marko Livaja sa 7.5 milijuna eura. 

Nogomet je još jednom pokazao koliko može biti zanimljiv i nepredvidiv…

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)