Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:34 pm

TUNA FEVER Natječe se i Boris Gruica koji je na svjetskom prvenstvu postigao povijesni rezultat za Hrvatsku

Piše A. A.

Rogoznica je domaćin poznate turističko-sportske manifestacije ‘Tuna fever Marina Frapa Rogoznica 2022.’ koja se održava u organizaciji splitskog kluba Big Game Croatia, Marine Frapa i uz partnerstvo Hrvatske turističke zajednice.

Na ovogodišnjem natjecanju do 28. kolovoza sudjeluje više od 20 brodova iz Hrvatske i inozemstva, natjecatelja u lovu na morske kapitalce. Među brojnim sudionicima natjecanja je i Boris Gruica, kapetan broda ‘Capo’ koji je ove godine na Svjetskom prvenstvu u Kostarici osvojio broncu i tako postigao povijesni rezultat za Hrvatsku.


Osim tuna u tri ribolovna, love se igluni, iglani, trup dugokrilac, lampuga te luc. Najuspješnija ekipa osigurava i direktan plasman na svjetsko prvenstvo u Kostarici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)