Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:49 pm

Toni Kukoč u obilasku Spaladium Arene

Piše N.M.

Tri dana uoči početka 35. Europskog vaterpolskog prvenstva, dva specijalno izgrađena bazena unutar Spaladium Arene za ovaj dvotjedni sportski spektakl privlače interes svih zaljubljenika u sport. 

Među njima se tako našao i Toni Kukoč, košarkaška legenda koja je danas posjetila splitsku Arenu. Ne skrivajući oduševljenje Kukoč je istaknuo kako oduvijek prati vaterpolo pa samim time ne može dočekati početak prvenstva kako bi i uživo navijao za Barakude.

Naravno, pozvao je i sve ostale da mu se u tome priključe:

– Splićani i svi ostali Hrvati, dođite u Spaladium gledati najbolji vaterpolo u Europi i našu reprezentaciju – istaknuo je Toni. 

Prvu utakmicu hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija otvorit će 27.kolovoza u 17.30 sati s reprezentacijom Nizozemske, dok će muškarci u bazen uskočiti u ponedjeljak, kada će se održati i svečano otvaranje prvenstva koje će tijekom dva tjedna koliko prvenstvo traje, uz odličan sportski sadržaj, obilovati i bogatim zabavnim programom u ‘Jana vodenom gradu’ pored same Arene. 

Ovdje će navijače svaki dan dočekati bogat glazbeni program uz nastupe raznih DJ-a te mnogih poznatih imena s domaće glazbene scene.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)