Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:58 pm

NAČELNIK MILNE: Izradit ćemo cjelovito rješenje uređenja SRC ‘Bregana’

Piše N.M.

‘U suradnji s našim sportskim udrugama, ali i svima koji sudjeluju i doprinose na unaprijeđenju razvoja sportskih aktivnosti u našoj Općini, izraditi ćemo cjelovito rješenje uređenja SRC ‘Bregana’ s jasnim ciljem da svake godine realizirama dio po dio planiranih sadržaja’, poručuje načelnik Milne na otoku Braču, Frane Lozić.

Već u narednoj godini planirat će izgradnju još jednog teniskog terena. 

‘Planirati ćemo i izgradnju svlačione i sanitarnog objekta. Ništa manje važno je i pitanje tko i kako će upravljati i održavati sportske objekte. U tom smislu očekujem od naše sportske udruge da preuzmu odgovornost’, dodaje načelnik.

Sportsko-rekreacijska zona ‘Bregana’, sukladno općinskim financijskim omogućnostim, uređuje se od 2019. godine. 

‘U prvoj fazi 2019. godine uklonili smo stare oronule barake, očistili i ogradili zonu. U drugoj fazi 2021. godine izgradili smo višenamjensko igralište za nogomet, košarku i rukomet. U ovoj proračunskoj godini na lokaciji nekadašnjeg teniskog terena izgradili smo potpuno novo tenisko igralište i igralište za odbojku na pijesku. Također, sva igrališta smo osvijetlili prigodnom rasvjetom’, kaže Lozić.

‘Doista je zadovoljstvo gledati naše najmlađe koji svakodnevno igraju i treniraju na ovim do sada izgrađenim sportskim terenima. Zadovoljstvo je vidjeti  goste i posjetitelje naše Općine kako igraju tenis, odbojku na pijesku. Svaka kuna uložena u ovakve projekte je dobro uložen novac, prije svega u podizanju kvalitete zdravlja i dodatne vrijednosti turističke ponude naše Općine’, zaključuje načelnik Milne.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)