Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:57 pm

Filip Hrgović slavio u meču karijere!

Piše M.K.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović odlukom sudaca slavio je protiv Kineza Zhileija Zhanga u eliminator meču za naslov IBF-ova prvaka u saudijskoj Džedi, piše Večernji.

Naš je boksač slavio iako ga je Kinez srušio u prvoj rundi. No, kako je meč išao prema kraju, Hrgović je bio sve bolji, a 15 kilograma teži protivnik je gubio snagu. Hrgović je uspio sve nadoknaditi i slaviti jednoglasnom odlukom sudaca. 

‘Ja sam ratnik, ovo je bilo za mog oca koji je preminuo prije nekoliko mjeseci. Pero Hrgović je poseban čovjek. On i moja predivna žena Marinela bili su tu sa mnom. Od nje sam dobio svu energiju – rekao je Hrgović.

‘Iznenadio me, bio je bolji nego što sam mislio. Bilo je gusto. Na kraju meča sam dao sve od sebe’, prokomentirao je protivnika.

Hrgović je tako postao izazivač IBF-ova prvaka te bi mogao dobiti priliku boriti se s boljim iz dvoboja Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue

Filip je tako još uvijek neporažen u profesionalnom boksu. Do sada je u ring ulazio 15 puta i svih 15 puta slavio, od čega 12 nokautom. Za ovu borbu će dobiti oko 350.000 dolara. Kinezu bi trebalo pripasti oko 250.000 dolara. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)