Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
5:54 pm

Srbin na odmoru u Dalmaciji: Uzalud čekam da mi netko zapali auto, naplati pizzu 60 eura…

Piše N.M.

Hrvatska je jedna od poželjnijih destinacija turistima iz Srbije, a ove ih je godine, kako smo pisali početkom kolovoza, stiglo 60 posto više nego lani u istom razdoblju i 20 posto više nego rekordne 2019. godine. Jedan od njih na društvenim je mrežama podijelio svoje iskustvo ljetovanja u Dalmaciji te time pokušao stati na kraj negativnim predrasudama.

– 11. dan. Gledam Brač. Uzalud čekam da me neko prebije, zapali mi auto, naplati mi pizzu 60 eura. Beznadno je, bombardiraju osmijesima, ljubaznošću i cijenama nižim u turističkim mjestima nego u velikom broju lokala u mom gradu. Hrvatska je za svaku preporuku, nemojte da vas lažu – poručio je.

11. dan. Gledam Brač.Uzalud čekam da me neko prebije, zapali mi auto,naaplati mi picu 60 jura.Beznadežno je, bombarduju osmesima, ljubaznošću i cenama nižim u turističkim mestima nego u velikom broju lokala u mom gradu. Hrvatska je za svaku preporuku, nemojte da vas lažu. pic.twitter.com/VBmWRS0CKF

— Pbbd 1885 (@Prebobod) July 28, 2022

Mnogi korisnici Twittera složili su se s njime pa tako u nekim od komentara stoji: ‘Korčula je puna srpskih tablica, nitko se ne obazire na njih’, ‘Proveo se kao car tri tjedna u Makarskoj’, ‘Uvijek dobrodošli’, ‘Živo me zanima je li se ikome iz Srbije išta loše dogodilo. U Splitu vidimo puno više tablica Beograd, Novi Sad, Kragujevac nego npr. Vinkovci, Karlovac…’, prenosi Večernji list.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)