Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
5:00 pm

Komiža dobiva prvi Mariott Autograph Collection

Piše N.M.

Na mjestu sadašnjeg hotela Biševo s dvije zvjezdice, Komiža će dobiti hotel s pet zvjezdica koji će se u potpunosti uklopiti u prirodni okoliš i vizuru grada, te šetnicu uz more. Investicijom od 52 milijuna eura u izgradnju novog ekskluzivnog hotela u Komiži i dovođenjem Marriottova lifestyle brenda Autograph Collection po prvi put u Hrvatsku, društvo Modra špilja s većinskim dioničarom, mirovinskim fondovima PBZ Croatia osiguranje, najavljuju transformaciju ponude cijelog otoka Visa. 

– Cilj nam je na otoku Visu razvijati turistički proizvod visoke dodane vrijednosti, uz globalno prepoznatljiv hotelski brend koji jamči standarde prepoznate u cijelom svijetu. Želimo iskoristiti udaljenost i težu dostupnost ove destinacije koja je idealna za bijeg od stvarnosti, wellbeing, oporavak tijela i uma od užurbanog života. Autograph je za takav proizvod idealan, jer se radi o brendu u kojem je svaki hotel drukčiji, ima svoju posebnu priču koja je obično vezana uz lokalnu kulturu ili tradiciju, te su i sadržaji povezani s tim – kazao je Mario Radaković, član uprave tvrtke Modra špilja u čijem sastavu posluje sadašnji Hotel Biševo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)