Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:19 pm

Vlašić prelazi u Torino, Talijani preuzeli velik dio njegove plaće

Piše N.M.

Nikola Vlašić je u finišu pregovora o prelasku u Torino na jednogodišnju posudbu. Fabrizio Romano piše da se još samo treba dogovoriti detalje oko opcije otkupa, koja će biti cca 15 milijuna eura.

S obzirom da na Vlašića trener West Hama David Moyes ne računa, bilo je jasno da hrvatski reprezentativac mora promijeniti sredinu.

I Hajduk se raspitivao o mogućnosti njegova dovođenja, no ‘bijeli’ ne mogu plaćati koliko i Torino. Talijani preuzimaju 2.5 milijuna eura Vlašićeve plaće od četiri ukupno. Očekuje se uskoro da vijest o njegovu prelasku u momčad Ivana Jurića postane i službena.

Torino are closing on Nikola Vlasić deal with West Ham. Loan with buy option around €15m, final details are being discussed between all parties then it will be completed. #WHUFC

Torino will cover main part of the salary, per @DiMarzio.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 9, 2022

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)