Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:20 pm

Serena Williams oprašta se od bijelog sporta

Piše M.K.

Jedna od najboljih tenisačica svih vremena, Serena Williams, u svojoj karijeri osvojila je 23 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji.

Brojne obožavatelje iznenadila je objavom na društvenim mrežama u kojoj najavljuje povlačenje iz svijeta profesionalnog tenisa.

‘U životu dođe trenutak kada odlučimo krenuti u drugom smjeru. To razdoblje je uvijek teško kada nešto toliko voliš. Bože, koliko uživam u tenisu! Ali, sada je počelo odbrojavanje. Moram se usredotočiti na majčinstvo, na svoje duhovne ciljeve i konačno otkrivanje drugačije, ali jednostavno uzbudljive Serene. Uživat ću u sljedećih nekoliko tjedana’, napisala je na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)