Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:05 am

SVI U VRLIKU: Nakon finala slijedi koncert Mladena Grdovića!

Piše N.M.

Malonogometni turnir u Vrlici čiji je organizator Hvidra stigao je do završnice. Večeras u 22 sata na rasporedu je finale u kojem će igrati Novi izbor Split/West Ham i Cestogradnja Split.

Obje su momčadi do finala stigle nakon vrlo uzbudljivih polufinalnih susreta. Novi izbor Split/West Ham je s 3:2 svladao Jako Sport/Karlo Dietz. Dvostruki strijelac bio je Luka Celić, a jednom se u strijelce upisao Ivan Gotovac. Za poražene su zabijali Ivan Bradarić i Marin Roguljić.

Cestogradnja Split je s 5:4 svladala Crystal Dalmatino. Dva pogotka zabio je Mladen Burilović, a po jednog Mateo Kolobarić, Toni Legčević i Josip Cikojević. Za Crystal Dalmatino je tri pogotka postigao Ivan Matić, a jednog Bruno Žilić

Nakon finala na programu je koncert Mladena Grdovića koji će trajati do dugo u noć. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)