Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:50 pm

Rimska noć u Naroni

Piše N.M.

Turistička zajednica grada Metkovića u suradnji sa Gradom Metkovićem i Arheološkim muzejem Narona organizira već tradicionalnu manifestaciju ‘Rimska noć u Naroni’.

Događaj zamišljen kao jednodnevni antički festival na kojem se nastoji dočarati duh Narone i život starih Rimljana održat će se u petak, 29. srpnja 2022. Tema ovogodišnje Rimske noći u Naroni je corona (lat. corona: vijenac, kruna).

‘Očekuje vas bogat program u kojem, između ostalih, sudjeluju Dioklecijanova legija i atraktivni plesači s vatrom, a pripremamo i popularne kobasice prema rimskoj recepturi.

Kao i svake godine, s nama su Ceh frizera i kozmetičara Metković, Udruga Stari zanati, te Ivana Ožanić-Roguljić’, poručuje Magdalena Medar – Ujdur, direktorica metkovske Turističke zajednice.

Čazmatrans kao i dosadašnjih godina daruje besplatan prijevoz autobusom koji polazi s Autobusnog kolodvora Metković u 19 i 21.45, dok se u Metković vraća s parkirališta (Plivor) u Vidu u 21.30 i 23.15.

Program manifestacije možete pronaći ovdje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)