Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:10 pm

12. IZDANJE Uskoro Sinjski sajam sela, otvorene prijave za izlagače

Piše A. A.

Turistička zajednica grada Sinja 12. put organizira manifestaciju ‘Sinjski sajam sela 2022.’, koja obuhvaća izlaganje, degustiranje i prodaju hrvatskih tradicijskih proizvoda – hrane, pića i suvenira. Održat će se za vrijeme alkarskih svečanosti – 5. i 6. kolovoza 2022., kada Sinj postaje središte kulturno-vjerskih i turističkih zbivanja.

Organizacijom manifestacije, Turistička zajednica grada Sinja omogućava zainteresiranim građanima i posjetiteljima grada Sinja degustaciju i kupnju domaćih tradicijskih proizvoda do kojih potrošači teško dolaze jer većine nema u slobodnoj prodaji. Istovremeno, malim i srednjim poljoprivrednim gospodarstvima s ruralnog prostora grada Sinja i okolice te ostalih dijelova Hrvatske pomogao bi u promociji i prodaji njihovih proizvoda.

‘Poučeni dosadašnjim iskustvom, ove godine očekujemo još veći broj izlagača. Stoga, ove godine kao organizator imamo obvezu osigurati veći prostor i veći broj stolova za izlagače, jer se očekuje sudjelovanje izlagača iz svih krajeva Hrvatske, od kojih će biti minimalno 40% lokalnih proizvođača.

Naglašavamo važnost ovog Sajma za promociju bogate turističke i kulturne baštine, kao i bogate ponude poljoprivrednih proizvođača i proizvođača suvenira, a sve s ciljem turističkog, kulturnog i gospodarskog razvoja našeg grada.

Također, na ovaj način svi posjetitelji bit će u prigodi za ove svečane dane u našemu gradu (Alkarske svečanosti i blagdan Velike Gospe) opskrbiti svoje blagdanske stolove kvalitetnim proizvodima hrvatskog sela te dati svoj osobni doprinos sinjskom gospodarstvu i unaprjeđenju turizma’, ističu iz Turističke zajednice.

Prijave za izlaganje na Sajmu podnose se putem elektronske pošte: info@visitsinj.hr i office@visitsinj.hr, kontakt telefona 021/826-352 ili osobnim dolaskom u ured Turističke zajednice grada Sinja na adresi Put Petrovca 12, 21230 Sinj.

Moraju sadržavati ime i prezime izlagača, odnosno ime udruge, obrta, OPG-a i slično, broj registarskih oznaka dostavnog vozila, kontakt broj te broj dana za koji se izlagač prijavljuje. Sudjelovanje na je besplatno, a Turistička zajednica grada Sinja osigurava štandove za sve prijavljene izlagače.

S obzirom na ograničeni broj izlagača, prijave će se zaprimati do 4. kolovoza do 12 sati ili do popunjenja kapaciteta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)